• Salon evenimente Bucuresti

    Traieste cele mai frumoase momente din viata ta!

Locatie in mijlocul naturii

Dispunem de 4 saloane spatioase cu acces la piscina si gradina.

Ceremonii in aer liber

Organizam cununii civile si religioase in aer liber.

Wedding planner

Consiliere creativa pe intreg parcursul evenimentului.

Piscina in aer liber

Bucura-te de un eveniment de neuitat la piscina.

Parcare 400 locuri

Dispunem de parcare spatioasa pentru toti invitatii tai.

Bucatarie proprie

Mancare proaspata si preparate gustoase si delicioase.

Salon evenimente Bucuresti – Daimon Events

Daimon Events – 4 locatii de vis pentru evenimentul perfect. Am creat taramul idilic unde celebram bucuria vietii sub toate formele ei magice!

Salon Boho

Capacitate 120 – 150 persoane

Salonul Boho este locatia ideala pentru un eveniment intim, in familie, alaturi de cele mai dragi persoane sufletului tau. Avand o capacitate intre 80 si 140 de persoane, acest salon elegant si chic este perfect pentru a organiza nunti intime, botezuri fastuoase, cununii fericite, aniversari fabuloase sau petreceri corporate antrenante.

Salon Gala

Capacitate 300 – 350 persoane

Daimon Gala este salonul pe care ti-l doresti atunci cand obiectivul tau este acela de a organiza un eveniment grandios. Pentru ca are o capacitate intre 150 si 300 de persoane, dar si pentru ca dispune de zona de lounge dotata cu canapele si mese de cocktail si iesire la piscina, acest salon este demn pentru cele mai fastuoase petreceri sau gale.

Salon Laguna

Capacitate 250 – 300 persoane

Daimon Blue Laguna este salonul in care poti organiza nunti, botezuri si aniversari care reproduc iluzia unor petreceri pe malul marii. Avand o capacitate intre 150 si 250 de persoane, salonul dispune de iesire la o piscina frumoasa si stralucitoare, cu zona de lounge spatioasa, cu canapele confortabile si mese de cocktail.

Salon Trattoria

Capacitate 90 – 120 persoane

Daimon Blue Laguna este salonul in care poti organiza nunti, botezuri si aniversari care reproduc iluzia unor petreceri pe malul marii. Avand o capacitate intre 40 si 80 de persoane, salonul dispune de iesire la o piscina frumoasa si stralucitoare, cu zona de lounge spatioasa, cu canapele confortabile si mese de cocktail.