Salon evenimente Bucuresti

Traieste cele mai frumoase momente din viata ta!

Experienta Suprema in Organizarea Evenimentelor

Locatie in mijlocul naturii

Dispunem de 4 saloane spatioase cu acces la piscina si gradina.

Ceremonii in aer liber

Organizam cununii civile si religioase in aer liber.

Wedding planner

Consiliere pe intreg parcursul evenimentului.

Piscina in aer liber

Bucura-te de un eveniment de neuitat la piscina.

Parcare generoasa

Dispunem de parcare spatioasa pentru toti invitatii tai.

Bucatarie proprie

Bucatarie proprie, dotata cu echipamente de ultima generatie, si o echipa profesionista.

Saloane Exclusiviste in Inima Naturii

Dispunem de 4 saloane spatioase, fiecare amenajat si decorat cu un gust desavarsit, oferind un decor perfect pentru orice tip de eveniment, fie ca este vorba de nunti, botezuri, petreceri aniversare sau evenimente corporate. Locatia noastra, situata in mijlocul naturii, adauga un plus de magie evenimentului tau, oferind o atmosfera idilica si linistita, departe de agitatia urbana.

Boho

Salonul Boho este locatia perfecta pentru organizarea unui eveniment intim la care sa iti poti invita cei mai dragi oameni din viata ta.

Cu o capacitate intre 100 si 130 de persoane, acest salon elegant si chic, este alegerea ideala pentru nunti, botezuri, cununii, aniversari sau petreceri corporate intr-un cadru autentic si captivant.

Decorat in stil boho chic, salonul nostru este in pas cu ultimele tendinte si va oferi invitatilor tai o experienta memorabila, plina de rafinament si eleganta.

Gala

Daimon Gala este salonul pe care ti-l doresti atunci cand obiectivul tau este acela de a organiza un eveniment grandios. Pentru ca are o capacitate intre 140 si 300 de persoane, dar si pentru ca dispune de zona de lounge dotata cu canapele si mese de cocktail si iesire la piscina, acest salon este demn pentru cele mai fastuoase petreceri sau gale.

Laguna

Daimon Blue Laguna este salonul in care poti organiza nunti, botezuri si aniversari care reproduc iluzia unor petreceri pe malul marii. Avand o capacitate intre 130 si 250 de persoane, salonul dispune de iesire la o piscina frumoasa si stralucitoare, cu zona de lounge spatioasa, cu canapele confortabile si mese de cocktail.

Trattoria

Daimon Blue Trattoria este salonul in care poti organiza nunti, botezuri si aniversari care reproduc iluzia unor petreceri pe malul marii. Avand o capacitate intre 90 si 120 de persoane, salonul dispune de iesire la o piscina frumoasa si stralucitoare, cu zona de lounge spatioasa, cu canapele confortabile si mese de cocktail.

La Daimon Events, visul tau devine realitate.
Alege perfectiunea, alege Daimon Events pentru evenimentul tau.

Te invitam sa descoperi mai multe despre serviciile noastre exclusive si sa planificam impreuna evenimentul visurilor tale. Completeaza formularul de cerere eveniment pe site-ul nostru si un membru al echipei noastre te va contacta pentru a discuta detaliile si pentru a-ti oferi o oferta personalizata.