• Salon evenimente Bucuresti

    Traieste cele mai frumoase momente din viata ta!

Locație în mijlocul naturii

Dispunem de 4 saloane spațioase cu acces la piscina și grădină.

Ceremonii în aer liber

Organizăm cununii civile și religioase în aer liber.

Wedding planner

Consiliere creativa pe intreg parcursul evenimentului.

Piscină în aer liber

Bucură-te de un eveniment de neuitat la piscina.

Parcare 400 locuri

Dispunem de parcare spațioasă pentru toți invitații tăi.

Bucătărie proprie

Mâncare proaspătă și preparate gustoase și delicioase.

Salon evenimente București – Daimon Events

Daimon Events – 4 locații de vis pentru evenimentul perfect. Am creat tărâmul idilic unde celebrăm bucuria vieții sub toate formele ei magice!

Salon Boho

Capacitate 80 – 120 persoane

Salonul Boho este locația perfectă pentru organizarea unui eveniment intim la care să îți poți invita cei mai dragi oameni din viața ta.

Cu o capacitate între 80 și 120 de persoane, acest salon elegant și chic, este alegerea ideală pentru nunți, botezuri, cununii, aniversări sau petreceri corporate într-un cadru autentic și captivant.

Decorat în stil boho chic, salonul nostru este în pas cu ultimele tendințe și va oferi invitaților tăi o experiență memorabilă, plină de rafinament și eleganță.

Salon Gala

Capacitate 150 – 300 persoane

Daimon Gala este salonul pe care ți-l dorești atunci când obiectivul tău este acela de a organiza un eveniment grandios. Pentru că are o capacitate între 150 si 300 de persoane, dar și pentru că dispune de zona de lounge dotată cu canapele și mese de cocktail și ieșire la piscină, acest salon este demn pentru cele mai fastuoase petreceri sau gale.

Salon Laguna

Capacitate 120 – 250 persoane

Daimon Blue Laguna este salonul în care poți organiza nunți, botezuri și aniversări care reproduc iluzia unor petreceri pe malul mării. Având o capacitate între 120 si 250 de persoane, salonul dispune de ieșire la o piscină frumoasă și strălucitoare, cu zona de lounge spațioasă, cu canapele confortabile și mese de cocktail.

Salon Trattoria

Capacitate 40 – 80 persoane

Daimon Blue Laguna este salonul în care poți organiza nunți, botezuri și aniversări care reproduc iluzia unor petreceri pe malul mării. Având o capacitate între 40 si 80 de persoane, salonul dispune de ieșire la o piscină frumoasa și strălucitoare, cu zona de lounge spațioasă, cu canapele confortabile și mese de cocktail.