Evenimente de absolvire unice

Oferta Banchet

Daimon Events transforma fiecare banchet de absolvire intr-o celebrare memorabila, marcand cu eleganta si stil tranzitia importanta a elevilor fie ca este vorba despre absolvirea clasei a IV-a sau a VIII-a. Cu o experienta vasta in organizarea de evenimente speciale, Daimon Events ofera o gama variata de servicii pentru a crea o petrecere de banchet care sa reflecte personalitatea si interesele fiecarui grup de elevi.

Petreceri de banchet unice si personalizate

La Daimon Events, fiecare banchet este o ocazie de a oferi absolventilor o experienta de neuitat. Pentru a completa experienta banchetului, Daimon Events ofera o serie de servicii suplimentare, de la animatori, mascote, si magicieni, pana la fotografi si videografi profesionisti, asigurand ca fiecare moment special va fi capturat si pastrat ca amintire.

Distractie si joc in spatii de joaca speciale

Constienti de nevoia de activitate si joc, Daimon Events pune la dispozitie spatii de joaca atat in interior, cat si in aer liber, echipate complet pentru siguranta si distractia copiilor. De la topogane si leagane, pana la spatii de joaca cu bile si supraveghetor, ne asiguram ca fiecare copil va avea parte de momente pline de distractie.

Banchete clase a IV-a si a VIII-a
Planificare banchet fara stres

Pachete complete pentru parinti si profesori

Intelegem importanta implicarii parintilor si a profesorilor in aceste momente importante, de aceea oferim pachete speciale pentru adulti, care includ o selectie variata de platouri, de la optiuni traditionale la selectii italiene, toate pregatite cu ingrediente de cea mai buna calitate.

Experienta Suprema in Organizarea Evenimentelor

Locatie in mijlocul naturii

Dispunem de 4 saloane spatioase cu acces la piscina si gradina.

Ceremonii in aer liber

Organizam cununii civile si religioase in aer liber.

Wedding planner

Consiliere pe intreg parcursul evenimentului.

Piscina in aer liber

Bucura-te de un eveniment de neuitat la piscina.

Parcare generoasa

Dispunem de parcare spatioasa pentru toti invitatii tai.

Bucatarie proprie

Bucatarie proprie, dotata cu echipamente de ultima generatie, si o echipa profesionista.

Servicii complete pentru o zi perfecta

Invitam fiecare scoala sa colaboreze cu noi pentru a organiza petrecerea de banchet perfecta, care sa marcheze cu bucurie si entuziasm finalul unui capitol important in viata elevilor. La Daimon Events, fiecare banchet este o poveste de succes, scrisa cu atentie si dedicare pentru a oferi absolventilor si invitatilor lor o sarbatoare pe care nu o vor uita niciodata. Contactati-ne pentru a discuta mai multe detalii si pentru a incepe planificarea petrecerii de banchet perfecte!